Blogi

Pahinta, mitä valokuvaajalle voi sanoa

"Tee mitä haluat", "Saat vapaat kädet", "Kyllä sä ammattilaisena tiedät". Siinä muutama lause, jotka kuulostaa mukavilta, mutta erittäin harvoin pitää paikkansa.

Yrityskuvaus – Redanredan Oy

On parasta päästä kuvittamaan yritystä just heille täydellisesti sopivalla tavalla! Tässä näette Redanredan Oy:n Lindan, joka on livekuvittaja/kuvittaja/visualisoija ja tästä syystä kuvissa haluttiin yhdistää sekä valokuvaa että Lindan vahvuutta - kuvittamista.

QEP – Qualified European Photographer-arvonimi

Hyvänen aika, jo kesällä hehkutin QEP-arvonimen saantia, mutta blogipostaus oli edelleen luonnos-vaiheessa. Mutta nyt tulee!

Asiakas valokeilassa, osa 2

Vajaa vuosi sitten kuvasin tämän upean pariskunnan kihla- ja hääkuvat. Aina on ihanaa, kun pääsee ikuistamaan usean tärkeän hetken samalle asiakkaalle.

Valmistujaiskuvauspäivä 22.5.!

Moro ylioppilas tai muu valmistuja! Meitsi järjestää valmistujaiskuvauspäivän tiistaina 22.

Vuoden Muotokuvaaja 2018-kisan voitto!

Nyt se on totta, Emmi Virtanen on Vuoden Muotokuvaaja 2018! Ja sehän olen mie!

Asiakas valokeilassa, osa 1

Nyt on aika päästää asiakkaani ääneen miun blogissa. Tästä siis alkaa Asiakas Valokeilassa-blogisarja, jossa kuvattavat pääsevät kertomaan omasta kuvauskokemuksestaan miun kanssa.

Valomaalausta tanssijan kanssa

Olen alottanut vuosien jälkeen uudestaan katutanssiharrastuksen ja ai että miten ihanaa se on! Viime tunnilla iski inspiraatio valomaalailusta ja pyysin tanssijan studiolle tätä miun kanssa toteuttamaan.

Jyväskylän Vuokra-asunnot JVA ja Sisustuskärpänen

Tässä on yksi huippukuvaus viime vuodelta nimittäin Lastenhuoneet Leikiten Kuntoon-kamppis, joka tehtiin Jyväskylän Vuokra-asuntojen ja Sisustuskärpäsen Heidi Lehdon kanssa. Heidi stailasi eri-ikäisten lapsien huoneet uuteen uskoon ja pääsin muutaman näistä stailauksista kuvaamaan huoneen asukkaan kanssa.

Promokuvaus tanssijoille – UMC Urban Movements Company

Nämä kuvaukset on yhtiä lemppareitani - tanssijoiden promokuvaukset! Heillä on usein ennakkoon jo vahva visio, mitä haluavat kuvillaan ilmentää ja osaavat vielä usein kertoakin sen.

Eipä pönötetä!

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niitä riittää yleensä jokaisessa lapsikuvauksessa. Jos kotoa löytyy vilkkaita ipanoita niin kannattaako heitä ny edes yrittää saada istumaan paikallaan nojailemassa marmoripylvääseen (aina yhtä hauska vitsi) vai pitäiskö heidän antaa touhuta, riekkua ja leikkiä, niin kun yleensäkin?

Teatime with Teddies-minikuvaus

Kesäkuun puolessa välissä järjestin minikuvauksen teemalla Teatime with Teddies. Kuvauksen herkuista vastasi Emily's Cakes, somistuksesta Juhlasuunnittelu Ilonasi ja ihanat kukkaköynnökset tuli Kukkakauppa Ruusupuusta.

Back to top