Yrityskuvaus – #1 henkilökuvaus

Emmi Virtanen 13.4.2023

Yrityskuvaus on yksi parhaimmista sijoituksista, kun on kyse esimerkiksi nettisivujen uudistamisesta tai tarpeesta saada someen kuvamateriaalia.
Yrityskuvaus kuitenkin sisältää hurjasti eri osa-alueita eli palastelin tämän hieman pienempiin osiin.
Tässä pyrin vastaamaan kysymykseen, miksi nettisivuilla olisi hyvä olla kuvat yrityksen takana olevista henkilöistä.

Nimellä ja puhelinnumerolla pääsee jo hurjan pitkälle, mutta ihminen on siitä erikoinen epeli, että monesti sitä yhteydenottoa helpottaa tai ainakin mukavoittaa se, että voi visuaalisesti nähdä, minkä näköinen heppu toisesta päästä vastaa.
Helposti lähestyttävä, ammattimainen ja rento on ehkä yleisimmät adjektiivit, joita ilmoille heitetään, kun pohditaan kuvan sanomaa.
Jos yrityksessä on paljon porukkaa, yhtenäinen kuvasarja työntekijöistä tekee nettisivusta siistin näköisen ja ammattimaisen. Erilaisten valo-olosuhteiden, rajauksien ja taustojen sillisalaatti ei ole se kutsuvin.

Henkilökuvasta voidaan tehdä juuri sellanen, kun yrityksen brändiin sopii ja tässä valokuvaaja on apuna.
Joskus paikallaan on hyvin perinteinen valkotaustainen matrikkeli (hox! Jonka myöskään ei tarvitse olla pönöttävä), joskus kuvauspaikaksi sopii parhaiten työpaikka tai toimisto ja joskus sitten brändiin sopii esimerkiksi metsässä kuvatut henkilökuvat.
Yrityskuvaus voi olla siis minkälainen hyvänsä ja parhaimmillaan yksi kuva kertoo yrityksestä enemmän, kun pitkä esittelyteksti.

Toisin sanoen, hyvä kuva sinusta antaa hyvän ensivaikutelman!

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Yrityskuvaus – #1 henkilökuvaus

Yrityskuvaus on yksi parhaimmista sijoituksista, kun on kyse esimerkiksi nettisivujen uudistamisesta tai tarpeesta saada someen kuvamateriaalia.Yrityskuvaus kuitenkin sisältää hurjasti eri osa-alueita eli palastelin tämän hieman…

Keski-Suomen Vuoden Yksinyrittäjä 2020!

Mie oon hirveen huono ottamaan vastaan mitään uutisia neutraalin coolisti ja 2021 maaliskuisen puhelun sisältö, jossa kerrottiin, että miut on valittu Keski-Suomen Vuoden Yksinyrittäjäksi 2020…

Teatime with Teddies-minikuvaus

Kesäkuun puolessa välissä järjestin minikuvauksen teemalla Teatime with Teddies. Kuvauksen herkuista vastasi Emily’s Cakes, somistuksesta Juhlasuunnittelu Ilonasi ja ihanat kukkaköynnökset tuli Kukkakauppa Ruusupuusta.Alunperin kuvaus oli…