Mie olen Emmi

Innostunut, punahiuksinen, energinen, kova nauru, teeholisti.. ja tietenkin valokuvaaja.
Tässä ehkä kiteytettynä miusta mieleentulevat asiat.
Kova palo kilpailemiseen on minnuun sisäänrakennettuna ja uuden oppiminen on tosi tärkeää,
mutta hienointa on saada kuvattava näkemään itsensä ihan uudessa valossa ja niin upeana, kun mie hänet näen.

”Otatko kahvia?” En kiitos, mutta teetä voisin ottaa. Teekuppi ja Veljeni Leijonamieli-kirja on täydellinen yhdistelmä. Tykkään herätä aamulla aikaisin ja ehkä käydä vähän urheilemassa. Mie tykkään kesästä, matkustelusta ja jääkiekon katselemisesta. Paras tapa viettää vapaa-aikaa on katutanssin parissa, en kestä miten ihanaa se on! Haluaisin käydä enemmän keikoilla, konserteissa ja teatterissa.
Suomalainen hömppähuumori iskee kun metrinen halko (Uuno on numero yksi) ja aika usein, kun teen töitä, taustalla pyörii joku telkkariohjelma taustameluna.

 

Olen opiskellut valokuvausta Valokuvaajan Erikoisammattitutkintoon saakka. Valokuvauskilpailut on suuri intohimo ja (tähän mennessä) isoin juttu sillä saralla tapahtui 2018, kun voitin Vuoden Muotokuvaaja-tittelin.
Mie haluan tehdä aina laadukasta jälkeä, omalla tyylilläni ja kehittyä jatkuvasti.

Tiedän, että valokuvaan tuleminen ei ole useimmille se mieleisin juttu. Eihän kuitenkaan anneta valtaa sille ”musta ei saa hyviä kuvia”-mantralle vaan luota siihen, että mie olen paikalla myös muusta syystä, kun painamassa kameran laukasinta; Annan ohjeita, luon tunnelmaa ja pidän tilanteen rentona. Uskon koko sydämestäni, että jokaisesta saa hyvän kuvan ja kuvauskokemus voi oikeasti olla tosi ihana.

Mutta se minusta, kuka sie olet?