Emmi

Mie olen Emmi.

Kyllä, olen suhteellisen nuori, mutta aloitin valokuvausalalla jo vuonna 2011.
Innostus lähti lukion kieppeiltä vaikken valokuvausta osannut varsinaisesti koskaan harrastaakaan. Minua inspiroi valokuvakirjat, taitavat ihmiset, kasvot ja musiikki. Ja erikoisuus; Erikoiset vaatteet, meikit, persoonat.

Mie olen vahvasti aamuihminen, jolloin tykkään hoitaa esimerkiksi päivän jumpat pois alta. Katutanssiharrastus on tällä hetkellä miulla iso intohimo, jota tekohengittelen eloon reilu kymmenen vuoden tauon jälkeen. Ja onhan se ihanaa!
Olen teeholisti, eri makuja löytyy kotoa kaapit pullollaan. Kahvi ei ole miun juttu, mutta virtaa tuntuu riittävän ilmankin.
Muita lemppariasioitani on kesä, matkustelu, jääkiekko (katsominen, ei pelaaminen), postikorttien saaminen, suklaa, suomalainen hömppähuumori (Uuno on numero yksi) ja irtokarkit.

Uskon koko sydämestäni, että jokaisesta saa hyvän kuvan ja kuvauskokemus voi oikeasti olla erittäin miellyttävä.
Tiedän, että sie pyörittelet siellä nyt silmiäsi, mutta 99,9% asiakkaistani lähtee kuvauksesta yllättyneinä siitä, että ”täähän oli ihan kivaa” vaikka sinne tullessaan suusta pulppuaisi tuttu mantra: ”Mä en ikinä onnistu kuvissa enkä tykkää yhtään, että musta kuvia otetaan”.

Mutta se minusta, kuka sie olet?

Emmi
Back to top