Emmi

Mie olen Emmi.

Kyllä, olen suhteellisen nuori, mutta aloitin valokuvausalalla jo vuonna 2011 eli monenlaista on tullut kuvattua ja paljon erilaisia tarinoita kuultua. Taskusta miulta löytyy todistukset Kuvallisen ilmaisun perustutkinnosta sekä Valokuvaajan ammattitutkinnosta ja syksyllä 2016 aloitin vielä Valokuvaajan erikoisammattitutkinnon. Kilpailuvietti on miulla ollut aina suuri ja palkintoja onkin tullut sekä kotimaisista että kansainvälisistä valokuvauskisoista. Niistä voit lukea lisää etusivulta.

Palkintojen takia en tätä työtä kuitenkaan tee vaan puhtaasti rakkaudesta lajiin. Inspiroidun pienistäkin asioista, maisemista, kasvoista, liikkeestä, kuvista ja ihmisistä. Uskon koko sydämestäni, että jokaisesta saa hyvän kuvan ja tiedän, että sie pyörittelet siellä nyt silmiäsi, mutta 99,9% asiakkaistani lähtee kuvauksesta yllättyneinä siitä, että ”täähän oli ihan kivaa” vaikka sinne tullessaan suusta pulppuaisi tuttu mantra: ”Mä en ikinä onnistu kuvissa enkä tykkää yhtään, että musta kuvia otetaan”.

Haluan ennen kuvausta tavata tai vähintään vaihtaa sähköposteja kuvaantulijan kanssa, että pääsen tutustumaan sinuun sekä mieltymyksiisi kuvien suhteen. Rento meininki ja siut huomioonottaminen on miulle äärimmäisen tärkeää, koska kuvat otetaan sinua varten. Eikä tavoite ole pelkästään se, että saat kauniit kuvat itsestäsi vaan kuvauskokemus voi olla kokonaisuudessaan elämys!

Mutta se minusta, kuka sie olet?

Emmi
Back to top