Yksityisille

Suurin ja ihanin syy tulla kuvaan on se, että haluat ikuistaa itsesi yksin tai rakkaittesi kanssa juuri siinä hetkessä! Mie haluan tehdä siusta taideteoksen. Kyse on siis siitä, että luotat itsesi miun kameran eteen ja saat lopputulemana kuvan, jota et ehkä itsekään kuvitellut siusta saavan.

Katso portfolio

Mitäs sanoisit jos..

kävisit meikissä ja kampauksessa ammattilaisella ennen kuvausta

Kuvittelepa tilanne, että menet ensin Loihtimoon, jossa ammatti-ihminen meikkaa siut ja laittaa hiukset, tulet kuvaukseen viettämään hauskan kuvaushetken ja sen jälkeen lähdet vielä kavereiden tai puolison kanssa ulos, koska laittautuminen on jo viimeisen päälle hoidettu.

Jokainen on ansainnut tuollaisen hemmotteluhetken!
Stailaus voi olla hyvin luonnollinen ja parhaita puolia korostava, juhlava meikki säihkeellä tai jopa fantasiamainen ja överi. Käydään siis läpi jopa hulluimmaltakin tuntuvat toiveet, niin saat unelmiesi kuvat!

kuvattaisiin teillä kotona

Tuntuisko helpoimmalta, että ei tarttis lähteä kotoa mihinkään vaan mie tulisin teille? Se muuten onnistuu! Mie katson teidän kotoa sopivat kuvauspaikat ja saadaan ihanan kodikkaita otoksia. Älkääkä ottako paineita siivoamisesta ennen kuvausta, sotken todennäköisesti kuitenkin (ja lupaan kyllä myös vähintään omat jälkeni siivota).

Yleisimpien kuvausten hinnat yksityisille

Kuvausmaksu 200

Kuvaus studiossa tai miljöössä

Kuvausmaksu + stailaus 370

Kuvaus studiossa tai miljöössä sekä meikki & kampaus Loihtimossa

Yksityiskuvausten satoa

Morsian

Selaa kuvia

Tanssija Mira Saarinen

Selaa kuvia

Muotokuvaus

Selaa kuvia

Muotokuvaus kukkien keskellä

Selaa kuvia

Rippikuvaus

Selaa kuvia

Muotokuvaus

Selaa kuvia