Promokuvaus tanssijalle – Vogue

Emmi Virtanen 18.11.2016

Tanssija ja koreografi Sanaz kaipasi itsestään uusia kuvia promoamiskäyttöön.
Sanaz on sen verran monipuolinen tyyppi, että päätettiin jakaa kuvaukset kolmeen eri kertaan, että saadaan rauhassa keskittyä jokaiseen tanssilajiin.
Näissä kuvissa genrenä oli Vogue, joka on saanu inspiraatiota muotikuvista ja malleista. Erittäin inspiroiva tanssityyli, tykkään!

Halusin tehdä kuvat tummalla taustalla, mutta niin että saadaan kasaan kuitenkin monipuolinen setti.
Yhtenä kikkana käytin pitkää aikaa ja salaman ohjausvaloa, jossa saadaan aikaiseksi ”haamukuva”.
Yksi valo, ohjausvalo päälle, kameraan pidempi aika (toki kaikki muutkin säädöt kohdilleen), aloitusasento mallille, kuva salaman kanssa KLIK, kamera valotti noin sekunnin, jonka aikana malli vaihtoi asentoa, simple as that.
Tuolla keinolla kuviin saa ihanasti näkymään liikkeen, joka näihin tanssikuviin erityisesti sopii.
Mahtava meininki ja mahtava nainen!

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Uusi tapa käsitellä kuvia

”Kisakausi” oli käsillä ja piti kehitellä uusi tapa tehdä kuva. Päätin luoda kuvan käyttämättä Photoshopia eli mahdollisimman pitkälle käsityönä. Pinterest tarjosi paljon inspiraatiokuvia repimistekniikalla. Siitä…

Lakritsipuku by Maaria Salminen

Mie tartten ympärilleni luovia hulluja ja yksi niistä on Salmisen Maaria. Kaikki lähti siitä, kun Maaria laittoi Instaansa näkysälle vuosia sitten erikoisista materiaaleista tekemiään asuja….

Pakko (ja luonto) on paras inspiraatio!

Otsikon klisee on, uskomatonta kyllä, niin totta!Päätettiinkin siis järjestää tuo ”pakko” ja sovittiin asusteidensuunnittelumestari-Siirinja meikkaaja-Anni Jään kanssa päivä ja kellonaika, jolloin kuvataan.. jotain! Sovitun päivän…