Promokuvaus tanssijalle – Vogue

Emmi Virtanen 18.11.2016

Tanssija ja koreografi Sanaz kaipasi itsestään uusia kuvia promoamiskäyttöön.
Sanaz on sen verran monipuolinen tyyppi, että päätettiin jakaa kuvaukset kolmeen eri kertaan, että saadaan rauhassa keskittyä jokaiseen tanssilajiin.
Näissä kuvissa genrenä oli Vogue, joka on saanu inspiraatiota muotikuvista ja malleista. Erittäin inspiroiva tanssityyli, tykkään!

Halusin tehdä kuvat tummalla taustalla, mutta niin että saadaan kasaan kuitenkin monipuolinen setti.
Yhtenä kikkana käytin pitkää aikaa ja salaman ohjausvaloa, jossa saadaan aikaiseksi ”haamukuva”.
Yksi valo, ohjausvalo päälle, kameraan pidempi aika (toki kaikki muutkin säädöt kohdilleen), aloitusasento mallille, kuva salaman kanssa KLIK, kamera valotti noin sekunnin, jonka aikana malli vaihtoi asentoa, simple as that.
Tuolla keinolla kuviin saa ihanasti näkymään liikkeen, joka näihin tanssikuviin erityisesti sopii.
Mahtava meininki ja mahtava nainen!

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Promokuvaus tanssijalle – Vogue

Tanssija ja koreografi Sanaz kaipasi itsestään uusia kuvia promoamiskäyttöön.Sanaz on sen verran monipuolinen tyyppi, että päätettiin jakaa kuvaukset kolmeen eri kertaan, että saadaan rauhassa keskittyä…

Lakritsipuku by Maaria Salminen

Mie tartten ympärilleni luovia hulluja ja yksi niistä on Salmisen Maaria. Kaikki lähti siitä, kun Maaria laittoi Instaansa näkysälle vuosia sitten erikoisista materiaaleista tekemiään asuja….

Valomaalausta tanssijan kanssa

Olen alottanut vuosien jälkeen uudestaan katutanssiharrastuksen ja ai että miten ihanaa se on!Viime tunnilla iski inspiraatio valomaalailusta ja pyysin tanssijan studiolle tätä miun kanssa toteuttamaan.Valaisemisessa…