Kimallusta ei koskaan voi olla liikaa!

Emmi Virtanen 21.6.2017

Miulla on elämässä menossa semmonen harakka-vaihe, kaikki kimaltavat herättää heti huomion!
Siitä sitten innostuneena ehdotin Loihtimon Annille stailausta, jossa käytettäis vähän reilummalla kädellä glitteriä ja Annihan innostui! Olin jo aikaisemmin hakenut Facebookin kautta mallia ihan toiseen kuvaukseen, mutta sitten kun glitteri-kuvaus alkoi hahmottumaan niin Jennylle ajateltu kuvaus vaihtui tähän.

Tällaisen stailauksen tekeminen ei ole ihan pikkujuttu, varsinkin kun meillä on tapana antaa luovuudelle ja extempore fiiliksille tilaa. Aikaa hiuksien kähertämiseen ja meikkaamiseen käytettiin viitisen tuntia, tosin koska kellään ei ollut kiire niin meikki tehtiin erityisellä huolella ja hötkyilemättä. Tällaisia kuvauksia ei vaan voi tehdä kiireellä vaan paras on, kun kellään ei ole mitään aikataulua. Toki mallille pitkä meikkipenkissä istuminen ja siihen perään sitten kuvaukseen skarppaaminen saattaa olla hieman väsyttävää, mutta Jenny hoiti homman kyllä älyttömällä ammattitaidolla!

Odotan sitä, että minuun otetaan yhteyttä tämän tyyppisten kuvien kanssa ja sanoo, että haluaa itsestään astetta erikoisempia kuvia myös stailaukseltaan. Pistetäänkö homma ”nextille levelille” ja suunnitellaan jopa fantasiamaiset kuvat just siulle?

Muah: Anni Jää / Loihtimo
Malli: Jenny J

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Uusi tapa käsitellä kuvia

”Kisakausi” oli käsillä ja piti kehitellä uusi tapa tehdä kuva. Päätin luoda kuvan käyttämättä Photoshopia eli mahdollisimman pitkälle käsityönä. Pinterest tarjosi paljon inspiraatiokuvia repimistekniikalla. Siitä…

Kimallusta ei koskaan voi olla liikaa!

Miulla on elämässä menossa semmonen harakka-vaihe, kaikki kimaltavat herättää heti huomion! Siitä sitten innostuneena ehdotin Loihtimon Annille stailausta, jossa käytettäis vähän reilummalla kädellä glitteriä ja…