Yrityskuvaus – Redanredan

Emmi Virtanen 13.12.2016

Prahan reissu on tullut heitettyä ja on aika taas tulla takaisin sorvin ääreen.
Nyt on hyvä hetki palata tähän mielenkiintoiseen keissiin, jonka tein just ennen reissuun lähtöäni.

Kyseessä siis yhden naisen eli Linda Saukko-Raudan yritys Redanredan, joka tekee livekuvitusta, visualisointeja ja piirrosvideoita.
Hänet siis voi esimerkiksi tilata seminaariin livekuvittamaan puhujan höpinät mielikuvituksellisiksi ja jopa humoristisiksi piirroksiksi.
Ainakin allekirjoittaneella olis jääny kouluaikana tuolla tekniikalla paljon enemmän asioita mieleen!

Digitoimisto Duden pojat on tekemässä Lindalle nettisivuja ja tarve kuville tuli vastaan.
Lähtökohta oli ”joku ei-niin-perus auditoriomainen tila, mielellään ehkä vähän tummanpuhuva”.
Ja sepä ei ollukaan ihan helppo homma. Kyseltyämme erittäin monelta
jyväskyläläiseltä taholta ja saatuamme vastaukseksi ei-oo sekä ei-pysty, meinasi iskeä jo pieni ahdistus. Jostain mutkan kautta kuitenkin tuli esille Jyväskylän Huoneteatteri, josta onneksemme liikeni pariksi tunniksi katsomo lainaan.
Ja tätä parempaa emme kyllä ois voitu kuvitella, tila sopi tarkoitukseen täydellisesti!

Toinen haaste ennen kuvausta oli saada tilaan muitakin kuin Linda istumaan sillä, ylläri ylläri, usein noissa seminaareissa on paikalla myös yleisöä.
Onneksi Lindan lähipiiristä löytyi aktiivisia eläviä lavasteita, jotka pystyivät kesken työpäivän tulla istumaan pariksi tunniksi katsomaan meidän kuvausta.

Järjettömän isot kiitokset kaikille, jotka jollain tavalla oli apuna; Lavaste-yleisö, kuvauspaikoista vinkkejä antaneet ja Huoneteatteri erityisesti!
Sekä tietty Linda, minnuu ainakin nauratti kovasti.
Laitetaan sitten uutta nettisivua näkyville, kun sen aika on.

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Explosive Bar – Kavereiden kesken Pommi

Jyväskylän keskustassa sijaitseva Explosive Bar, eli tuttavallisemmin Pommi Baari, on saamassa uudet nettisivut ja sitä tarkoitusta varten kävin kuvaamassa heille tuoreet kuvat.Kuvien päivitys olikin paikallaan, koska…

Yrityskuvaus – Redanredan

Prahan reissu on tullut heitettyä ja on aika taas tulla takaisin sorvin ääreen.Nyt on hyvä hetki palata tähän mielenkiintoiseen keissiin, jonka tein just ennen reissuun…

Yrityskuvaus – Redanredan Oy

On parasta päästä kuvittamaan yritystä just heille täydellisesti sopivalla tavalla!Tässä näette Redanredan Oy:n Lindan, joka on livekuvittaja/kuvittaja/visualisoija ja tästä syystä kuvissa haluttiin yhdistää sekä valokuvaa että…