Yrityskuvaus – Redanredan

Emmi Virtanen 13.12.2016

Prahan reissu on tullut heitettyä ja on aika taas tulla takaisin sorvin ääreen.
Nyt on hyvä hetki palata tähän mielenkiintoiseen keissiin, jonka tein just ennen reissuun lähtöäni.

Kyseessä siis yhden naisen eli Linda Saukko-Raudan yritys Redanredan, joka tekee livekuvitusta, visualisointeja ja piirrosvideoita.
Hänet siis voi esimerkiksi tilata seminaariin livekuvittamaan puhujan höpinät mielikuvituksellisiksi ja jopa humoristisiksi piirroksiksi.
Ainakin allekirjoittaneella olis jääny kouluaikana tuolla tekniikalla paljon enemmän asioita mieleen!

Digitoimisto Duden pojat on tekemässä Lindalle nettisivuja ja tarve kuville tuli vastaan.
Lähtökohta oli ”joku ei-niin-perus auditoriomainen tila, mielellään ehkä vähän tummanpuhuva”.
Ja sepä ei ollukaan ihan helppo homma. Kyseltyämme erittäin monelta
jyväskyläläiseltä taholta ja saatuamme vastaukseksi ei-oo sekä ei-pysty, meinasi iskeä jo pieni ahdistus. Jostain mutkan kautta kuitenkin tuli esille Jyväskylän Huoneteatteri, josta onneksemme liikeni pariksi tunniksi katsomo lainaan.
Ja tätä parempaa emme kyllä ois voitu kuvitella, tila sopi tarkoitukseen täydellisesti!

Toinen haaste ennen kuvausta oli saada tilaan muitakin kuin Linda istumaan sillä, ylläri ylläri, usein noissa seminaareissa on paikalla myös yleisöä.
Onneksi Lindan lähipiiristä löytyi aktiivisia eläviä lavasteita, jotka pystyivät kesken työpäivän tulla istumaan pariksi tunniksi katsomaan meidän kuvausta.

Järjettömän isot kiitokset kaikille, jotka jollain tavalla oli apuna; Lavaste-yleisö, kuvauspaikoista vinkkejä antaneet ja Huoneteatteri erityisesti!
Sekä tietty Linda, minnuu ainakin nauratti kovasti.
Laitetaan sitten uutta nettisivua näkyville, kun sen aika on.

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Jyväskylän Vuokra-asunnot JVA ja Sisustuskärpänen

Tässä on yksi huippukuvaus viime vuodelta nimittäin Lastenhuoneet Leikiten Kuntoon-kamppis, joka tehtiin Jyväskylän Vuokra-asuntojen ja Sisustuskärpäsen Heidi Lehdon kanssa. Heidi stailasi eri-ikäisten lapsien huoneet uuteen uskoon…

Yrityskuvaus – Miksi yritys tarvitsee henkilökuvia?

Viime syksynä oli miun aika perustaa oma yritys, jonka myötä tuli tutuksi monien eri alojen ammattilaisten nettisivut; Piti tutkia nettisivujentekijöitä, graafisia suunnittelijoita, kirjanpitäjiä, jne. Siinä vahvistui…

Explosive Bar – Kavereiden kesken Pommi

Jyväskylän keskustassa sijaitseva Explosive Bar, eli tuttavallisemmin Pommi Baari, on saamassa uudet nettisivut ja sitä tarkoitusta varten kävin kuvaamassa heille tuoreet kuvat.Kuvien päivitys olikin paikallaan, koska…