Pakko (ja luonto) on paras inspiraatio!

Emmi Virtanen 2.11.2016

aw0b4350tehty

Otsikon klisee on, uskomatonta kyllä, niin totta!
Päätettiinkin siis järjestää tuo ”pakko” ja sovittiin asusteidensuunnittelumestari-Siirin
ja meikkaaja-Anni Jään kanssa päivä ja kellonaika, jolloin kuvataan.. jotain!

Sovitun päivän aamuna lähdettiin Siirin kanssa pyörimään Jyväskylän keskustan laitamille etsimään sopivaa luonnomateriaalia asusteiden tekoa varten. Oli ihan hirmu helppo etsiä materiaalia, kun ei ollut minkäänlaista ajatusta, että mitä tarvitaan (tässä kohdassa siis sarkasmi-kyltti, hah)..
Tältä erittäin aikaselta retkeltä palattiin studiolle mukana kasa lehtiä, havuja, marjoja, oksia, mitä nyt käteen oli sattunut ja mitä ”saattaa tarvita”.

Yhtä silmät ummessa kun allekirjoittanut ja Siiri, tuli studiolle kuvattavamme Lotta, jonka kanssa mie lähdin sitten kohti Anni Jään meikkipenkkiä. Anni sai itseasiassa tietää tästä meidän kuvausideasta niinkin aikaisin kuin edellisenä päivänä ja meidän suureksi onneksi hällä oli sekä aikaa että innostusta lähteä toteuttamaan tätä kuuluisaa ”jotain”. Mutta tämä on juuri se syy, miksi tykkään miun yhteistyökumppaneista niin järjettömästi; Ennakkoluulottomuus!
Kukaan ei missään vaiheessa epäillyt toistaan tai kysellyt liikoja vaan jokainen hoiti oman osuutensa järjettömällä taidolla!

Lopputulos näytti miusta siltä, että tätä olisi suunniteltu pidempäänkin! Annin loihtima meikki sopi täydellisesti Siirin luomiin asusteisiin ja viimeisen silauksen kaikelle toi herttainen Lotta, joka herätti sekä meikin että asusteet henkiin.
Uskomaton porukka, ei voi muuta sanoa!

Tulisiko siulla mieleen jokin materiaali tai teema, josta haluaisit nähdä kuvia?
Uusia haasteita otetaan mielellään vastaan!

Muah: Anni Jää / Loihtimo
Asusteiden suunnittelu ja toteutus: Siiri A
Malli: Lotta H

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Uusi tapa käsitellä kuvia

Uusi tapa käsitellä kuvia

”Kisakausi” oli käsillä ja piti kehitellä uusi tapa tehdä kuva. Päätin luoda kuvan käyttämättä Photoshopia eli mahdollisimman pitkälle käsityönä. Pinterest tarjosi paljon inspiraatiokuvia repimistekniikalla. Siitä…

Valomaalausta tanssijan kanssa

Valomaalausta tanssijan kanssa

Olen alottanut vuosien jälkeen uudestaan katutanssiharrastuksen ja ai että miten ihanaa se on!Viime tunnilla iski inspiraatio valomaalailusta ja pyysin tanssijan studiolle tätä miun kanssa toteuttamaan.Valaisemisessa…

Valokuvaaja reissaa – Praha

Valokuvaaja reissaa – Praha

Matkustelu on ollu miulle aina tärkeää (sekä valokuvauksen että mielenterveyden kannalta) ja nyt syksyn kiireiden jälkeen päätettiin kihlatun kanssa suunnata viikoksi Prahaan. Kuinka inspiroiva voikaan…