Juhlat juhlina ja hääkuvaus hääkuvauksena!

Emmi Virtanen 4.4.2017

Ootteko muuten huomanneet, että kesä on ihan viittävaille täällä ja se tarkoittaa kiihtyvää häähumua!
Miusta on ihanaa olla kuvaamassa pariskunnan tärkeä päivä ja olen vielä sen verran herkkä kaveri, että uppoan juhlaväen mukana tunnelmaan hetkessä.

Ensi kesältä miun kalenterista löytyy vielä vapaita lauantaita dokumentaariseen kuvaukseen eli ei ole toivotonta saada miut taltioimaan teidän häät. MUTTA virallisten kuvien kuvaamista suosittelen enemmän kun lämpimästi muuna kuin juhlapäivänä. Miksikö? No, tähän löytyy useampikin syy:

1)  Toisena päivänä saadaan rauhassa keskittyä kuvaukseen. Ei ole kiire kirkkoon tai juhlapaikalle vaan voidaan käyttää aikaa just niin paljon kun on tarvitaan. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun juhlapäivänä on pitänyt olla hyvin aikaa kuvaukseen ja monen sattumuksen kautta aikaa onkin jäänyt lopulta 15 minuttia. Koemeikki-/koekampauspäivä kannattaa siis hyödyntää potrettien kuvauspäiväksi ehdottomasti!
2) Juhlapäivän kiire ja jännitys ei näy kuvissa. Harva lähtökohtaisestikaan on heti sinut kameran edessä ja hääjuhliin liittyvä extrajännitys ei ainakaan helpota tilannetta.
3) Vuorokaudenajallisesti paras aika kuvata kesällä on ilta-aika ja harvemmin enää silloin hääpari tahtoo lähteä kuvaukseen.
4) Ollaan tavattu kuvauksen merkeissä jo kerran eli ette jännitä minua enää juhlissa. Rennompi meininki!

Tätä hääkuvausasiaa fiilistellessäni oli pakko palata näihin viime kesän kauniisiin juhliin, joissa todellakin huokui lämpö ja rakkaus. Jyväskylän Vaajakoskella sijaitseva Wanha Woimala on aivan upea miljöö viettää kesähäitä, kun valoa tulvii isoista ikkunoista, pihalla kuuluu veden kohina..  Tykkään!
Näiden tunnelmien myötä toivotan ihania hääsuunnitteluja jokaiselle morsiammelle, sulhaselle ja tukijoukoille!

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Juhlat juhlina ja hääkuvaus hääkuvauksena!

Ootteko muuten huomanneet, että kesä on ihan viittävaille täällä ja se tarkoittaa kiihtyvää häähumua! Miusta on ihanaa olla kuvaamassa pariskunnan tärkeä päivä ja olen vielä sen…

Apua, kuinka valita valokuvaaja?

Hääkuvaaja, lapsikuvaaja, muotokuvaaja tai yrityskuvaaja hakusessa ja Jyväskylä, saatika koko Suomi, on täynnä loistavia vaihtoehtoja. Kuinka siis valita se THE valokuvaaja? Kannattaa lähteä liikkeelle portfolioiden…

Yrityskuvaus – Miksi yritys tarvitsee henkilökuvia?

Viime syksynä oli miun aika perustaa oma yritys, jonka myötä tuli tutuksi monien eri alojen ammattilaisten nettisivut; Piti tutkia nettisivujentekijöitä, graafisia suunnittelijoita, kirjanpitäjiä, jne. Siinä vahvistui…