Yrityskuvaus – Miksi yritys tarvitsee henkilökuvia?

Emmi Virtanen 3.2.2017

Viime syksynä oli miun aika perustaa oma yritys, jonka myötä tuli tutuksi monien eri alojen ammattilaisten nettisivut;
Piti tutkia nettisivujentekijöitä, graafisia suunnittelijoita, kirjanpitäjiä, jne.
Siinä vahvistui ajatus, että on mukavampi ottaa yhteyttä yritykseen ja ostaa siltä palveluita, kun sillä on kasvot.
Oli lukuisia sivuja, joilla ei ollut kuvia yrittäjästä saatika henkilökunnasta ja aina tuli olo, että.. onko siellä ketään?

Jos puhutaan yksinyrittäjän omasta henkilökuvasta niin yhden kuvan pyörittäminen joka kanavassa ei ole se paras ratkaisu. Tästä syystä miulla on tapana kuvata aina monipuolinen setti kuvia – muutamalla eri asulla, eri taustoilla/-lokaatioissa, ilmeitä vaihdellen, jne. –  jotta eri kanavissa voi käyttää eri kuvia eikä kuvaa tarvitse olla jatkuvasti päivittämässä valokuvaajalla. Samoilla vauhdeilla on helppo tehdä variaatioita yhden tyypin kuvauksessa.

Isojen yrityksien haaste taas on enemmän yksittäisen työntekijän massaan hukkuminen.
Siksi esimerkiksi MEOMin kuvaus oli huikea, koska he kyllä halusivat yhteneväiset valkotaustaiset kuvat, mutta jokainen työntekijä sai tuoda persoonaa omaan kuvaansa esimerkiksi vaatetuksella, harrastuksella tai vaikka lemmikin mukanaololla. Uskon, että isommassakin porukassa on nimenomaan hyötyä niistä persoonista ja niiden korostaminen on timanttia!

Kuvituskuvat on hyvä tapa taas viestiä asiakkaille, mitä se siun firmasi ihan oikeasti tekee.
Kehitellään asiakastilanteita, jos se on normaalia siun työssäsi, kuvataan tiloissa, joissa työ tapahtuu, luodaan mielikuvia.
Ja sitten kannattaa miettiä, että olisiko hyvä viestiä asiakkaallesi myös se kohta, jolloin hän ei ole paikalla, mutta sie kuitenkin käytät häneen aikaa? Niitä hetkiä ainakin omasta työstä löytyy paljon.

Tahdon kuvittaa yrityksen toiminta-ajatuksen ja luoda sen fiiliksen kuviin, joka yrityksessä sykkii.
Yhdellä kuvalla pystyy kertomaan niiiiin paljon!
Anna kasvot omalle yrityksellesi, koska sillä tavalla voit tulla huomattavan paljon lähemmäs potentiaalista asiakasta.
Se on oikeesti ihan kivaa olla kuvassa, luota minnuun!

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Apua! Mitä päälle kuvaukseen?

Valokuvaus lähestyy ja vaatekriisi kasvaa. Minkä tyylinen vaatetus olisi paras? Mikä väri olisi hyvä? Voinko laittaa mustaa tai valkosta? Mites tällanen kuvioitu paita..? APUA!Hengitä syvään,…

Lapsikuvaus – kuusi vinkkiä vanhemmille!

”Muista sitten käyttäytyä, ei saa riehua/juosta/huutaa, muista hymyillä, NAURA”.. Harva lapsi osaa istua tattina paikoillaan hiljaa hymyilemässä ja toisaalta.. miksi pitäisi? Lapsi on terve kun…

Lahja kumppanille tai itsellesi!

Useimmiten sensuellit boudoir-kuvat otetaan sulhaselle tai morsiammelle huomenlahjaksi, mutta mikä estää antamasta lahjustaesimerkiksi synttäreinä tai muuna juhlapäivänä. Tai pitäisikö kumppania muistaa välillä vaan arjen keskellä?…