Vuoden Muotokuvaaja 2016 -kilpailun kolmas sija

22.2.2016

Vuoden Muotokuvaaja-kilpailu on Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n järjestämä jokavuotinen kilpailu jäsenilleen. Osallistuin tähän nyt kolmatta kertaa ja saavutin toiseen kertaan kokonaiskilpailun kolmannen sijan, edellinen kolmas sija on vuodelta 2014.
Lisäksi kuvalla ”Olen suomalainen” tuli lapsikuvasarjassa pronssia ja ”Torn” sai muotokuvasarjasta kunniamaininnan.

Kiitos kaikille malleille ja muille mukana olleille! Äärettömän ylpeä olen tästä saavutuksesta, mutta onneksi hampaankoloon jäi kamaa, jotta tuleva vuosi tulee olemaan entistä parempi.

Portrait Photographer of the Year 2016 announced 21st of February and my serie got 3rd place in overall. My photo ”Olen suomalainen” (I’m Finnish) got bronze award in children’s serie and ”Torn” got honorable mention in portraits.

Thank you all my models! You made a great job. Next year will be special, I already know that.

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Kasa palkintoja kotiin Vuoden Muotokuvaaja 2017-kilpailusta

Terveisiä Tampereelta! Suomen Ammattivalokuvaajat ry:n järjestämä Vuoden Muotokuvaaja-kilpailu on käyty jälleen. Tässä kisataan eri kategorioissa (muoto-, ryhmä-, lapsi-, hää-, valmistujais- ja lemmikkikuvat sekä luova ilmaisu)…

Vuoden Muotokuvaaja 2018-kisan voitto!

Nyt se on totta, Emmi Virtanen on Vuoden Muotokuvaaja 2018! Ja sehän olen mie!Miulla oli jo viime vuonna sellanen tunne, että vuodesta 2018 tulee huikee…