Liikuntakeskus Elefit Jyväskylässä

Emmi Virtanen 4.1.2017

Entinen Kuntoportti uudistui ja avasi Jyväskylässä ovensa naisten liikuntakeskus Elefitinä.
Uudistukseen sisältyi remontin ja uusien nettisivujen lisäksi luonnollisesti uudet kuvat ja ne kävin ottamassa viime syksynä.
Hyvin oli haalittu kuvauksiin porukkaa kasaan, saatiin sekä henkilökunnasta että oikeista asiakkaista kuvia toiminnassa.
Täytyy myöntää, että oli kyllä erittäin helppo kuvata tuota jengiä, tekemisen ilo ja meininki paistoi jokaisesta, ja pisteet upeista tiloista keskellä kaupunkia!

Mukanani miulla oli Elinchrom Quadra-akkusalamasetti yhdellä välähdyspäällä.
Yhdellä lampulla saa hurjasti aikaan, kunhan vaan tietää että minne sen tilassa sijoittaa.
Mukavat tilat valokuvaajalle työskennellä vaikka pientä haastetta oli, kun ihan jokainen nurkka ei kuvauspäivänä vielä ollut valmis. Se ei kyllä haitannut, homma saatiin hyvin purkkiin!

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Yrityskuvaus – Redanredan Oy

On parasta päästä kuvittamaan yritystä just heille täydellisesti sopivalla tavalla!Tässä näette Redanredan Oy:n Lindan, joka on livekuvittaja/kuvittaja/visualisoija ja tästä syystä kuvissa haluttiin yhdistää sekä valokuvaa että…

Promokuvaus tanssijalle – Vogue

Tanssija ja koreografi Sanaz kaipasi itsestään uusia kuvia promoamiskäyttöön.Sanaz on sen verran monipuolinen tyyppi, että päätettiin jakaa kuvaukset kolmeen eri kertaan, että saadaan rauhassa keskittyä…