Asiakas valokeilassa, osa 2

Emmi Virtanen 7.6.2018

Vajaa vuosi sitten kuvasin tämän upean pariskunnan kihla- ja hääkuvat.
Aina on ihanaa, kun pääsee ikuistamaan usean tärkeän hetken samalle asiakkaalle.

”Kihlakuvaajaa etsiessämme saimme vinkin tuttavaltamme Emmistä. Kävimme katsastamassa hänen tuotoksiaan nettisivuilta ja ihastuimme niihin. Kysyimme Emmiä heti myös hääkuvaajaksemme. Emmillä oli vapaat kädet kihlakuvauksen (kuten hääkuvienkin) suhteen, toiveenamme oli otattaa kuvat luonnonhelmassa ja otattaa osa kuvista järven äärellä, koska se oli yhteisellä taipaleellamme tärkeä elementti. Tokihan meitä jännitti, kun kihlakuvauspäivä koitti, mutta Emmin ihana persoona varisti jännityksen tiehensä ja meillä oli rento ja iloinen kuvaushetki.

Hääpotretit otettiin viikkoa ennen hääpäivää, mikä oli erinomainen vinkki Emmiltä. Hääpäivänä saimme keskittyä itse asiaa eikä tarvinnut jännittää kuvien ottamista. Tosin emme kyllä osanneet tätä kuvaussessiota edes jännittää, kun oli entuudestaan tuttu kuvaaja kameran takana ja meillä oli hyvässä muistissa kihlakuvaus kesältä.

Meille molemmat kuvaushetket ovat olleet pientä arjen luksusta. Halusimme ikuistaa meille tärkeät hetket kuviksi, joita voimme tulevina yhteisinä vuosina katsella ja muistella.”

– Sari & Jarkko
 

Saatat tykätä myös näistä

Katso kaikki blogaukset

Asiakas valokeilassa, osa 2

Vajaa vuosi sitten kuvasin tämän upean pariskunnan kihla- ja hääkuvat.Aina on ihanaa, kun pääsee ikuistamaan usean tärkeän hetken samalle asiakkaalle. ”Kihlakuvaajaa etsiessämme saimme vinkin tuttavaltamme…

Asiakas valokeilassa, osa 1

Nyt on aika päästää asiakkaani ääneen miun blogissa.Tästä siis alkaa Asiakas Valokeilassa-blogisarja, jossa kuvattavat pääsevät kertomaan omasta kuvauskokemuksestaan miun kanssa. Ensimmäisenä valokeilassa kauniit kuvat itsestään…