Yrityksille

Jokainen yritys on uniikki, joten miksi ette täyttäisi omia nettisivujanne ja mainoksianne myös uniikeilla, nimenomaan teidän yrityksestä kertovilla kuvilla. Jokaiselle yritykselle suunnitellaan käyttötarkoitukseen sopiva kuvaus ja miun tehtävä on hoitaa se ammattitaidolla ja -innolla.

Erityisosaamiseni on henkilökuvissa. Mahdollisuuksia on esimerkiksi henkilöstökuvaus esittelemään firmanne työntekijät tai vaikka tarkoin suunnitellut kuvitus- ja tilannekuvat elävöittämään nettisivuja, sosiaalistamediaa tai mainoksia.

Tarjoan myös yritysten kuvapankkikuvausta, jossa otetaan kuvia laajasti mm. toimitilojenne yksityiskohdista ja henkilöstöstä töissä ja näitä kuvia voi käyttää esimerkiksi nettisivuilla, Facebookissa/Instagramissa/Twitterissä ja blogikuvituksissa. Yrityksen oma kuvapankki takaa sen, että erotutte eduksenne muista toimijoista, koska muiden sivuilta ei samoja kuvia löydy.

Etsimme valokuvaajaa yrityskuvausta varten ja päädyimme Emmiin hänen kuvaustyylinsä & persoonan perusteella. Koimme, että tältä kuvaajalta saadaan kuvien kautta realistinen näkemys meidän retkueesta vuonna 2016. Kuvauspaikaksi valikoitui yhteisen ideoinnin perusteella Kankaan Tehdas, jossa kuvattiin rennolla otteella niin henkilö kuin ryhmäkuvatkin. Emmi sai kuvaukseen vapaat kädet ja se todellakin kannatti - ammattilaiseen kannattaa luottaa. Emme voisi olla tyytyväisempiä.

Juha, Digitoimisto Dude Oy

Yrityskuvauksien satoa

Rouva Musta Oy, Tiina Haring

Selaa kuvia

Kukkakauppa Ruusupuu

Selaa kuvia

Blue Coral Beauty Salons

Selaa kuvia

Metsä Group, Ilkka Poikolainen

Selaa kuvia

Gofore, Timur Kärki

Selaa kuvia

Redanredan Oy

Selaa kuvia

Oletko harkinnut tätä:

Kuvaus yrityksen tiloissa

Persoonallisuutta saadaan kuviin helposti kuvaamalla otokset yrityksenne omissa toimitiloissa tai muussa miljöössä, joka tukee yrityksen brändiä. Ennakkoideoinnissa selvitetään, että millainen ympäristö teidän kuviinne parhaiten käy ja sen ratkaisemisessa autan minä.
Esimerkiksi toimitiloissanne mie saatan nähdä jotain, mikä teille ei heti tule mieleen.

Kysy lisää

Yrityksen oma kuvapankki

Yritysten kuvapankkikuvauksessa otetaan kuvia laajasti mm. toimitilojenne yksityiskohdista ja henkilöstöstä töissä, ja näitä kuvia voi käyttää esimerkiksi nettisivuilla, Facebookissa/Instagramissa/Twitterissä ja blogikuvituksissa. Yrityksen oma kuvapankki takaa sen, että erotutte eduksenne laajasta yritysten kirjosta, koska muiden sivuilta ei samoja kuvia varmasti löydy.

Kysy lisää

Back to top