Yksityisille

Miksi aina pitäisi olla perinteinen syy tulla kuvaan kuten häät, syntymäpäivät tai valmistujaisjuhlat (toki nekin on hyviä syitä)? Motiivin ei tarvitse olla sen suurempi kuin halu ikuistaa itsensä yksin tai rakkaidensa kanssa juuri siinä hetkessä!

Mie työskentelen rennolla ja varmoilla otteilla, ilman turhaa jäykistelyä. Pääasiassa teen kuvauksia miljöössä eli esimerkiksi asiakkaan kotona, kesäisin (ja joskus talvellakin) ulkona tai jossain muussa miljöössä. Toinen mahdollisuus on studio, jota tosin käytän mieluusti erittäin miljöömäisesti. Studiopönötys ei ole miun juttu.

Takaan sen, että kuvaantulijalla ei tarvitse olla mitään erityistaitoja kuvaan tullessaan vaan ammattilaisena minun tehtävä on tehdä tilanteesta mukava ja lopputuloksesta paras mahdollinen. Harvoin kuulen, että kukaan sanoisi nauttivansa kuvassa olemisesta ja tässä koen juuri olevani parhaimmillani: Tekemään kuvauskokemuksesta vähemmän vastenmielisen / mukavan kokemuksen / ikimuistoisen elämyksen ja kaiken päälle saat vielä upeat kuvat.

Ripauksen luksusta arkeen sekä kuvaukseen tuo meikkaaja ja kampaaja. Paras paketti on ensin käydä laittamassa itsensä ammattimeikkaajalla viimesen päälle fiiniksi, tulla kuvaan ikuistamaan upea look ja sen jälkeen oletkin valmis lähtemään vaikka kaupungille.

Joskus tarvitsee kulua vuosia ennen kuin ymmärtää ajan ja ikuisuuden merkityksen. Kaikista selaamistani kuvaajista, olin vakuuttunut, että Emmi jos kuka ymmärtää. Kiitos!

Laura

Katso yksityiskuvauksien satoa

Ylioppilaskuvaus AaltoAlvarissa

Selaa kuvia

Wedding at Savutuvan apaja

Selaa kuvia

Wedding at Stansvik

Selaa kuvia

Odotuskuvaus

Selaa kuvia

Family

Selaa kuvia

Anni

Selaa kuvia

Oletko harkinnut tätä:

Meikki ja kampaus ammattilaisella

Jokainen on ansainnut hemmottelua ja tämän takaa Loihtimon ammattitaitoiset meikkaajat ja kampaajat ennen kuvausta. Stailaus voi olla hyvin luonnollinen ja parhaita puolia korostava, juhlava meikki säihkeellä tai jopa fantasiamainen ja överi. Käydään siis rauhassa läpi jopa hulluimmaltakin tuntuvat toiveet, niin saat unelmiesi kuvat!
Ja parhaimman hyödyn meikistä saat, kun sovit vielä illaksi istujaiset hyvällä porukalla!

Kysy lisää

Kuvaus kotona

Ei tehdä asioista vaikeita, mie voin tulla myös teidän kotiinne kuvaamaan yksivuotiaan, koko perheen, boudoir-kuvat, vastasyntyneen.. mitä ikinä!
Eikä turhaa stressiä siitä, että löytyykö kodistanne sopivaa kuvauspaikkaa, olen varma että löytyy ja mie sen teidän puolestanne katson. Älkääkä ottako paineita siivoamisesta ennen kuvausta, sotken todennäköisesti kuitenkin (ja lupaan kyllä myös vähintään omat jälkeni siivota).

Kysy lisää

Katso koko hinnasto

Back to top